Een website is nooit af: Laat nu een WebScan uitvoeren!
   

“Datum laatst gewijzigd 14 juni 2010” Klinkt u dat bekend in de oren? Of een laatste "nieuwtje" van augustus vorig jaar? Veel kleinere bedrijven en zzp-ers hebben een eigen website. Maar vaak kan er vrijwel geen tijd gevonden worden voor het noodzakelijk onderhoud van de website.

 
   

 
   

Begin 2013 ontwikkelde Kattenberg-IT daarvoor een nieuwe uitgekiende dienst: de WebScan. Wij beoordelen uw website pagina voor pagina en komen met een kort rapport met bevindingen en aanbevelingen.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een WebScan om te bezien hoe het regelmatig onderhoud of die aanpassing van uw website, die u al tijden van plan bent, er uit kan zien. Uiteraard zijn wij u graag van dienst om de aanbevelingen voor u uit te voeren, zodat uw website snel weer helemaal up-to-date is.

Heeft u de smaak te pakken? Een eenmalige WebScan voeren wij uit voor € 35,00 per website (excl. BTW) bij een site van maximaal 10 pagina's. Voor het uitvoeren van een WebScan bij grotere websites maken wij graag een offerte op maat. Ook is er de mogelijkheid om een abonnement op de WebScan te nemen, zodat wij u regelmatig kunnen helpen om uw website up-to-date te houden! Wij informeren u graag over de kortingsmogelijkheden bij een abonnement.

 
   
Zij gingen u voor:  
 

Theaterproducties Marij van den Heuvel levert theatervoorstellingen over diverse maatschappelijke thema's: "Heel fijn hoe Kattenberg-IT mijn website regelmatig up-to-date houdt! En ook de adviezen voor verbetering, daar kan ik wat mee!"

Advocatenkantoor Everaert is gespecialiseerd op het gebied van immigratie: "De informatie uit het WebScan Rapport van Kattenberg-IT was erg nuttig, omdat er dingen in staan waar wij overheen kijken. We zullen een aantal punten zeker toevoegen aan onze wensenlijst!"

Matter of Act levert voorstellingen en acts op maat: "Ik vind het WebScan Rapport van Kattenberg-IT heel overzichtelijk. Er wordt eerst concreet aangegeven wat de eerste indruk is en daarna wordt bondig elk detail-onderdeel van de site onder de loupe genomen. Wat ik plezierig vind, is dat er tot besluit een totaaloverzicht gegeven wordt van de aandachtspunten!"

Showband Sèz You is een spetterende showband met een breed repertoir: "De punten die in het WebScan Rapport zijn aangegeven vind ik heel bruikbaar! Het is erg fijn als een buitenstaander, zoals Kattenberg-IT, een oordeel geeft hoe de site overkomt, dit bevestigt sommige punten en geeft ook weer nieuwe inzichten."

 
   

Wilt u ook een onafhankelijke beoordeling van en advies over uw website? Neem dan contact met ons op via:

   

– telefoon: 06-50936884
– e-mail: info@kattenberg-it.nl
– of stuur uw schriftelijke reactie naar: Dorpsstraat 14 A, 9527 TC Bronneger