Personeel

 
   
Bert Kattenberg  
   
 
   

Bert Kattenberg is oprichter van Kattenberg-IT. Zijn jarenlange ervaring in de automatisering in het algemeen en als manager van een IT-afdeling en van vele ICT-projecten staan garant voor de nodige kennis en ervaring. Op diverse gebieden heeft hij bovendien relaties met specialisten, zoals computer-technici, systeem- en netwerkbeheerders, webdesigners, etc. die snel door Kattenberg-IT ingeschakeld kunnen worden om uw problemen op te lossen. Kortom Kattenberg-IT biedt u veel ervaring en expertise tegen geringe kosten!

De afgelopen jaren heeft Bert Kattenberg ook veel ervaring opgedaan als (project) manager, c.q. zakelijk leider in de cultuur sector.

Vanaf november 2016 is Bert Kattenberg voortvarend aan de slag gegaan om zijn kennis aangaande moderne programmeer omgevingen, zoals Java, dot.net, C++ en Php d.m.v. een aantal cursussen op een hoger peil te brengen, zodat hij ook inzetbaar is als programmeur. In het verleden heeft hij jarenlange programmeer-ervaring opgedaan met name met 4GL Progress (relationele database en transactieverwerking) en SQL (queries en rapportages).

 
   
In januari 2017 heeft Bert Kattenberg het certificaat Agile Software Ontwikkeling behaald.  
 
   
In maart 2011 heeft Bert Kattenberg het certificaat Prince2 Practitioner behaald.  
PRINCE2® Practitioner  
   

In februari 2007 heeft Bert Kattenberg het ITIL-certificaat IT Service Management Foundation behaald.

 
 
   
Bert Kattenberg is al sinds eind 2003 in het bezit van het Prince2 Foundation certificaat.  
 
   
   
<home