Laat nu een Webscan uitvoeren! Klik hier

 
 
   
Kattenberg-IT is uw flexibele partner voor hoogwaardige ICT adviezen en resultaatgericht projectmanagement  
 
Kattenberg-IT

Kattenberg-IT is een dienstverlener, die zich vooral richt op
adviezen en projectmanagement op het gebied van Informatie- en Communicatie Technologie (ICT). Onze activiteiten spelen zich af op het snijvlak van business en ICT.
Wij denken met u mee om de ICT kosten zo laag mogelijk te houden en om de kwaliteit en doelmatigheid van uw systemen te verhogen. Zodat u binnenkort klaar bent om úw toekomstplannen en de gewenste besparingen te realiseren. U houdt zich bezig met de zaken en wij doen de automatisering. Wel zo handig voor u!

 
 
Flexibele partner
Bij Kattenberg-IT staan betrokkenheid en samenwerking
voortdurend centraal. Wij combineren een persoonlijke en informele houding met een zakelijke en resultaatgerichte aanpak. Wij staan u met raad en daad terzijde om u te helpen om úw doelstellingen te realiseren. Wij helpen u bij het veranderen en het verbeteren van de manier waarop ICT-technologie t.b.v. uw bedrijfsprocessen optimaal kan worden toegepast. Daarbij houden wij de grote lijnen vast, zonder de details uit het oog te verliezen.
Wij streven naar een hecht partnerschap, wat o.a. tot uitdrukking komt in een hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Kattenberg-IT is op uurbasis inzetbaar voor advisering en kleine en grote ICT-projecten. Altijd extra handjes beschikbaar!
 
   
 
 
Hoogwaardige ICT adviezen
Op basis van uw bedrijfsdoelstellingen stellen wij voor u een hoogwaardig advies op m.b.t. uw ICT-beleid en de inrichting van uw systemen. Kattenberg-IT houdt voor u de trends en ontwikkelingen in de markt scherp in de gaten. Wij spelen daarmee in op maatschappelijke ontwikkelingen en de steeds wisselende behoefte bij de zakelijke klant in het midden en klein bedrijf.
Kattenberg-IT kan putten uit ruim 20 jaar ervaring in diverse branches, waaronder financiële dienstverlening (o.a. consumenten krediet, leasing, credit cards, bank en verzekering), automotive branche, ziekenhuis, vakbeweging, industrie, welzijnssector en zakelijke dienstverlening. Het streven naar kwaliteit krijgt bij ons altijd de handen op elkaar!
 
 
Resultaatgericht projectmanagement
Kattenberg-IT kan bij uitstek optreden als de onafhankelijke
regisseur van ICT projecten van uiteenlopende aard: veranderingen op het gebied van hardware of netwerk, roll-out projecten, systeemontwikkeling, pakketimplementatie, e.d. Wij streven ernaar om projecten altijd in de veranderende omgeving in te bedden, o.a. door bij alle betrokkenen zoveel mogelijk draagvlak te creëren. Hierdoor zullen de veranderingen altijd zo goed mogelijk in uw organisatie verankerd worden. Daarom zijn wij de perfecte intermediair tussen het management, het projectteam en de feitelijke gebruikers van de ICT-systemen. Daarbij zullen wij er alles aan doen om úw verwachtingen waar te maken! Wij hebben oog voor zowel de menselijke als de zakelijke aspecten binnen projecten.
Wij baseren ons daarbij o.a. op de bekende standaard methodieken PRINCE2 en ITIL. Kortom, bij Kattenberg-IT is uw ICT project in goede handen!
 
 
Ja, ik wil meer rendement uit mijn ICT systemen!

Beginnen uw handen al te jeuken? Graag maken wij op korte
termijn met u een afspraak om u de hand te schudden en met u van gedachte te wisselen over de mogelijkheden om samen met u uw ICT- systemen te verbeteren. Kattenberg-IT helpt u hierbij om uw zakelijke plannen voor de komende tijd te realiseren en meer rendement te halen uit uw ICT-systemen!

 
   
 
   

Neem contact met ons op via:

 

– telefoon: 06-50936884
– e-mail: info@kattenberg-it.nl
– of stuur uw schriftelijke reactie naar: Dorpsstraat 14 A, 9527 TC Bronneger